• 1
  • 2

Rólunk

Rendezvényházunk és Pincészetünk az Óbányai völgy bejáratánál, a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet kapujában található.

Az 1991-ben, társas vállalkozásként alapított borászat, 2005 óta a Hetényi család irányításával működik. A Szekszárdi Borvidéken található, 37 hektárnyi területükön termelt szőlőiket a mecseknádasdi birtok központban dolgozzák fel, érlelik nemes borrá és palackozzák. A ház és a környezet adottságait kihasználva, vendéglátással is foglalkoznak itt. Tágas és otthonosan berendezett apartmanjaik, szobáik és vendégházuk marasztalják a betérőket. Az asztalra kerülő élelmiszerek (lekvár, szörp, teák, gyümölcs,  mėz, kolbász, sonka, estleg sajt, mind saját temelésből vagy a környėk kistermelőitől származó ėrtėkes, egészsėgtudatosan előállított, minőségi élelmiszerek. Az Óbányáról származó pisztráng füstölve, sütve, ízletes helyi specialitás. Mecseknádasd, a "Rejtőzködő Borfalu" pincesoraival, rendezvényeivel, épített örökségeivel sokrétű programokat kínál. Aki inkább a természet közelségét kedveli, csodás túraútvonalak közül válogathat: a település határában halad az országos kék és piros jelzés is. Aki a nagyobb nyüzsgést szereti, a könnyen elérhető Szekszárd és Pécs programjaiból is szemezgethet.

   

 

 

 

 

 

 

  • "Kényelmes ház, minden szükségessel felszerelve. A félpanzió bőséges, változatos és ízletes volt. Külön köszönet a tulajdonosoknak, a ránk szánt időért, figyelmességért. A pincelátogatás és idegenvezetés nagy élmény volt mindnyájunknak."
  • "A szálláshelyet körülölelő gyönyörű természeti környezet tetszett a legjobban; az őszi Mecsek lenyűgöző panorámája tárult elénk - már a szobánk ablakából is. A hely utánozhatatlan "zamatát" adta, hogy egy látványpince, családi "borműhely" fölött szállhattunk meg."
  • 1
  • 2